Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€, βάρους μέχρι 2 κιλά
Τηλ Επικοινωνίας Παραγγελιών 213 00 99 259

Σχετικά με εμάς

Προφίλ

Το pharmacydepot είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στον τομέα των παραφαρμακευτικών προϊόντων το οποίο διαθέτει φυσικό κατάστημα στην περιοχή του Χολαργού, Αττικής. Το φαρμακείο μας, με την επωνυμία Καλλιρρόη Βελετάκου, δραστηριοποιείται μία 35ετία στον χώρο των φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και επιστημονικό προσωπικό, πλήρη γκάμα προϊόντων και επιλεγμένα επώνυμα προϊόντα. Γνωρίζοντας την ελληνική αγορά και έχοντας πλήρη γνώση του κλάδου, επιχειρούμε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να σας προσφέρουμε προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, όμορφη και ανέμελη.

Αποστολή

Να υπηρετούμε όλους εσάς προκειμένου να εξασφαλίσουμε την υγεία και την ομορφιά σας.

Όραμα

Όραμά μας είναι να αποτελεί το pharmacydepot την κορυφαία ηλεκτρονική επιλογή των καταναλωτών της εγχώριας και διεθνούς αγοράς σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

Φιλοσοφία

Απλές και εύκολες διαδικασίες περιήγησης προκειμένου ο σωστά ενημερωμένος καταναλωτής να προμηθευτεί οικονομικά και επώνυμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του.

Οι άνθρωποί μας

Το προσωπικό του φαρμακείου είναι προσεκτικά επιλεγμένο, άρτια εκπαιδευμένο, διαθέτει σπουδές ανωτάτου επιπέδου και προϋπηρεσία ετών σε κλάδους της υγείας και της ομορφιάς και των υπηρεσιών,  που του δίνουν όλα τα εχέγγυα να ανταποκρίνεται ακόμα και στους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Το πνεύμα της ομαδικότητας διακατέχει τα μέλη του ηλεκτρονικού φαρμακείου και γι’ αυτό πάντα μιλάμε για ομάδα του pharmacydepot. Το αποτέλεσμα είναι ομαδικό, όλοι συνεργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο εξυπηρέτησης.

Όλα τα μέλη της ομάδας ασπάζονται τις αξίες του pharmacydepot, ενώ παράλληλα αγωνίζονται καθημερινά για την επίτευξη των στόχων του.

Κώδικες Δεοντολογίας

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται  από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας .

Αξίες

To pharmacydepot έχει δημιουργηθεί για υπηρετεί πιστά τις αξίες του απέναντι σας. Το moto του pharmacydepot (CURE & CARE) φανερώνει αυτή την πρόσθεσή του.

Οι αξίες μας είναι:

1)Η υγεία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Όλα τα σκευάσματα που προσφέρονται ειδικότερα στην κατηγορία pharmadepot αλλά και σε άλλες κατηγορίες προορίζονται για να  βελτιώσουν καί να εξαλείψουν τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε.

2)Η φροντίδα του εαυτού σας είναι σημαντική αξία για εμάς. Η κάθε είδους φροντίδα (καλλυντική, προσωπική κ.τ.λ),  έχοντας εξασφαλίσει την υγεία σας, συμβάλλει στην ομορφιά του σώματος και στην τόνωση της ψυχολογίας. Έτσι μπορείτε να ανταποκριθείτε πιο εύκολα στη δύσκολη, απαιτητική και ανταγωνιστική καθημερινότητα. To pharmacydepot είναι ο σύμμαχός σας σε αυτό και αυτό αναδεικνύεται και μέσα από τη γραμμή επικοινωνίας (ρωτήστε το φαρμακοποιό σας) που έχει κατασκευαστεί προκειμένου να εκφράζετε κάθε ανησυχία σας και προβληματισμό σας προκειμένου να λύνετε τα προβλήματά ομορφιάς και υγείας σας.  Το pharmacydepot επίσης σχεδίασε αποκλειστικά το Magazinedepot όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για διάφορα θέματα υγείας-ομορφιάς που σας ενδιαφέρουν. Επίσης, κάθε προϊόν -πέραν της πλήρους περιγραφής και τυχόν αξιολόγησής του- σχετίζεται με άλλα προϊόντα (σχετικά ή συμπληρωματικά προς αυτό) καθώς και με άρθρα, προκειμένου να αγοράζετε πιο κατασταλαγμένοι προϊόντα που πραγματικά πληρούν τις ανάγκες σας.

3)Ο θεσμός της οικογένειας. Το pharmacydepot διαθέτει προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας (παιδιά, βρέφη, έφηβοι, ενήλικες). Αυτός είναι και ο λόγος που στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων θα βρείτε τα προϊόντα της αντίστοιχης κατηγορίας χωρισμένα είτε κατά φύλο είτε κατά ηλικία. Προκειμένου να προστατέψουμε τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης και τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια στην κατηγορία που προορίζονται αποκλειστικά προϊόντα για βρέφη και παιδιά, έχουν προστεθεί και προϊόντα αποκλειστικά για μελλοντικές μαμάδες που πρόκειται να αποκτήσουν ένα παιδάκι, ωστόσο δε γνωρίζουν ποια προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

4)Η οικονομία. Κάθε ευρώ όλων εσάς που μας εμπιστεύεστε, μετράει. Γι’ αυτό προσπαθούμε να προσφέρουμε πολλά επώνυμα προϊόντα σε προσφορές, καθώς και όλα τα προϊόντα σε χαμηλές τιμές και με τα λιγότερα έξοδα αποστολής στην αγορά, προκειμένου να γίνουν πιο προσιτά σε όλους, καθώς η υγεία και η ομορφιά δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων.

5)Η ασφάλειά σας. Το pharmacydepot προστατεύει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας και εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

6)Ομαδικό πνεύμα. Όλα τα μέλη του online φαρμακείου μας εργάζονται ομαδικά για να σας προσφέρουν με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες τους.

7)Οι ασφαλείς, ευχάριστες και ξένοιαστες διακοπές σας και τα ταξίδια σας. Μέσα στην κατηγορία personal care depot καθώς και στην κατηγορία gifts-sets μπορείτε να βρείτε ειδικά set και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός ταξιδίου. Ακόμη, μπορείτε να προμηθευτείτε φαρμακείο αυτοκινήτου το οποίο θα σας προφυλάξει από δυσάρεστες εκπλήξεις. Τέλος, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων υπάρχουν εποχικά προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας για κάθε εποχή. Ανακαλύψτε τα!

Στόχοι

Στόχος μας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε μέσα σε λίγα κλικ εύκολες και γρήγορες ηλεκτρονικές αγορές.

Στόχος είναι να προσφέρουμε προϊόντα που θα εξαλείφουν προβλήματα υγείας και θα συμβάλλουν στο ευ ζην σας. Προϊόντα που σας βοηθούν να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τους φίλους σας και την οικογένειά σας, να λαμβάνεται κάθε κοινωνική καταξίωση στον επαγγελματικό και μη χώρο σας.

Στοχεύουμε στον καλό συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Όλη η ομάδα του pharmacydepot εργάζεται για να προσφέρει στον πελάτη το προϊόν που πραγματικά χρειάζεται για τις ανάγκες του. Ωστόσο, επειδή πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε ακριβώς την πάθησή μας ή την αντίστοιχη θεραπεία-αγωγή που πρέπει να ακολουθήσουμε έχει κατασκευαστεί το Magazinedepot, ένας μεγάλος ιστότοπος που φιλοξενεί άρθρα, περιέχει εφαρμογές-quiz που ενημερώνουν σχετικά με την οποιαδήποτε πάθηση-κατάσταση που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Ακόμη, για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών υπάρχει και η επικοινωνία με το φαρμακοποιό. Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτό το τηλέφωνο.

Στόχος μας δεν είναι η αγορά πληθώρας προϊόντων, αλλά ο σωστά ενημερωμένος καταναλωτής να προμηθεύεται το κατάλληλο προϊόν σε περίπτωση που αυτός πραγματικά το χρειάζεται. Οι λειτουργίες (ταξινόμηση, αναζήτηση, φίλτρα επιλογής) που προσφέρει  το pharmacydepot είναι πολλαπλές και συμβάλλουν και αυτές στον παραπάνω σκοπό, ώστε ο πελάτης όχι μόνο να αγοράζει βάσει των αναγκών του αλλά και τα καλύτερα κατά τη γνώμη του προϊόντα της αγοράς στην καλύτερη δυνατή τιμή, με τα λιγότερα έξοδα μεταφοράς στην αγορά.

Στόχος μας είναι η περιήγηση σας στο site να είναι μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Στόχος είναι να μένετε πάντα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας, να συμμετέχετε ενεργά τόσο στη δική μας αξιολόγηση όσο και στην αξιολόγηση των προϊόντων που αγοράζετε.

Φιλοδοξούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.

Επισκεφτείτε το δικτυακό μας τόπο www.pharmacydepot.gr και εκπλαγείτε από τις δυνατότητες που σας παρέχονται μέσα από αυτόν.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

Η ομάδα του pharmacydepot!