WELEDA

Η ίδρυση

Η εταιρεία Weleda ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1921 από την Ολλανδέζα γιατρό Ita Wegman και τον επιφανή φιλόσοφο Rudolf Steiner. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε μικρούς και μεγάλους να αποκαταστήσουν την υγεία τους και διατηρήσουν το ευ ζήν. Αυτός ο στόχος υλοποιείται στην εταιρεία με τρόπο φυσικό, ηθικό, ασφαλή, χωρίς να γίνονται πειράματα σε ζώα και χωρίς να καταστρέφεται με οποιονδήποτε τρόπο το περιβάλλον.

Το όνομα Weleda

Η ιστορική Weleda υπήρξε μια αξιόσεβαστη γερμανίδα θεραπέυτρια και ιέρεια. Το όνομα καθεαυτό προήλθε από τους Κέλτες σύμφωνα με τους οποίους το όνομα “Velleda” αποδιδόταν σε σοφές γυναίκες που είχαν προφητικές ικανότητες. Ο Rudolf Steiner πρότεινε αυτό το όνομα για να εκφράσει το εν δυνάμει ιατρικό κίνητρο που οδήγησε στην δημιουργία της εταιρείας.

Τα φυσικά καλλυντικά Weleda αποτελούν εγγύηση για ιδιαίτερη επιμέλεια από την αγορά των πρώτων υλών και τη συνολική παραγωγή έως την εμφιάλωση και την παράδοση των τελικών προϊόντων. Οι απαιτήσεις ποιότητας στις πρώτες ύλες προσανατολίζονται στα αυστηρά κριτήρια παρασκευής φαρμακευτικών προϊόντων που ισχύουν για τη Weleda.

Wholesale replica handbags replica watches replica watches

Η γερμανική εταιρεία WELEDA βραβεύεται επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια σε διεθνείς διαγωνισμούς για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Η αναγνώρισή της είναι ευρεία από την επιστημονική κοινότητα, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα πολυετών ερευνών και μελετών που δημοσιεύθηκαν σε έγκυρα επιστημονικά έντυπα, θεωρείται μια πρωτοπόρος εταιρεία φυσικών καλλυντικών με πρώτες ύλες που προέρχονται από πιστοποιημένες βιοδυναμικές καλλιέργειες. Εφαρμόζει τους πιο αυστηρούς ελέγχους και κριτήρια ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της.

Ανάπτυξη προϊόντων
που γίνεται σύμφωνα με τα στοιχεία της ανθρωποσοφικής αντίληψης, σε συνεργασία με κορυφαίους γιατρούς και φαρμακοποιούς και πάντα σε αρμονία με τον άνθρωπο και τη φύση.

Πρώτες ύλες
με 100% φυσικά συστατικά, χωρίς επιπρόσθετα ορυκτά έλαια ή γενετικώς τροποποιημένα συστατικά.

Προέλευση
από φυτικές πρώτες ύλες που προέρχονται από πιστοποιημένες βιοδυναμικές καλλιέργειες και ελεγχόμενη συγκομιδή άγριων φυτών.

Παρασκευή 
σύμφωνα με ολιστικά κριτήρια καθόλη τη διαδικασία της παραγωγής. Από την επιλογή, τη συγκομιδή και την επεξεργασία μέχρι τη σύνθεση των πρώτων υλών, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη συνδυαστική δράση όλων των συστατικών.

Έλεγχοι
στην ποιότητα των πρώτων υλών με συστηματικότητα, τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής, με στόχο τη διασφάλιση διατήρησης της άριστης ποιότητας, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που ισχύουν διεθνώς.

Βοηθητικά μέσα
δεν χρησιμοποιούνται, καθώς αποφεύγεται η προσθήκη συνθετικών αρωμάτων, χρωστικών ουσιών και τεχνητών συντηρητικών ενώ οι απαραίτητοι γαλακτωματοποιητές προέρχονται από φυσικές πρώτες ύλες.

Αρωματισμός
είναι διακριτικός και γίνεται αποκλειστικά με φυσικά αιθέρια έλαια.

Πειράματα σε ζώα
δεν διεξάγονται για κανένα προϊόν, ούτε από την ίδια εταιρεία, ούτε κατ’ εντολή σε τρίτους.

Οικολογικές συσκευασίες
σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της, η WELEDA συσκευάζει τα προϊόντα της μόνο σε ανακυκλούμενα κουτιά, μεταλλικά σωληνάρια και γυάλινα μπουκάλια που διατηρούν την ποιότητα των φυσικών τους συστατικών.

Επισημάνσεις
Αναγράφονται πάντα για την άρτια πληροφόρηση του καταναλωτή, με πλήρη επισήμανση όλων των συστατικών στην εκάστοτε γλώσσα της χώρας, αλλά και επιπρόσθετα στην επισήμανση INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients), όπως ορίζει η νομοθεσία.

Βραβεύσεις για την ποιότητα
Το περιοδικό για την προστασία των καταναλωτών Öko-Test ελέγχει σε βάθος τα προϊόντα αισθητικής. Κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Διότι οι ειδικοί έδωσαν πάνω από 30 φορές στη Weleda την αξιολόγηση „πολύ καλά“ και τη μεγαλύτερη βαθμολογία „ενδεδειγμένο προϊόν“. Αυτό θα πρέπει να χαροποιεί και εσάς. Διότι για ό,τι κι αν αναζητάτε - δροσιά για τα πόδια, χαλάρωση στο μπάνιο ή προστασία από τα εγκαύματα για τον πισινούλη του μωρού σας - η Weleda χρησιμοποιεί για την παραγωγή των προϊόντων περιποίησης του σώματος όπου είναι δυνατόν αγνά φυσικά συστατικά.

Διακρίσεις ανά τον κόσμο : Γερμανία  ,Αγγλία . 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Με την χρήση αποκλειστικά φυσικών αιθέριων ελαίων, για τις φυσικές συντηρητικές τους ιδιότητες, αποφεύγουμε την χρήση τεχνητών συντηρητικών όπως οι παραφίνες. Όλα τα προϊόντα φέρουν την  πιστοποίηση NaTrue για τα φυτικά και βιολογικά καλλυντικά.Η ένωση «NaTrue» έχει έδρα την Ευρώπη και αποτελείται από εταιρείες που κατασκευάζουν φυσικά και βιολογικά καλλυντικά. Στόχος της είναι να διασφαλίσει τα υψηλότερα  κριτήρια για φυσικά καλλυντικά και τα συστατικά που περιέχουν. Η  «NaTrue» προάγει ενεργά ένα νόμιμο προσδιορισμό περί των φυσικών καλλυντικών, συμπεριλαμβανομένων των όρων «βιολογικά» και «οργανικά», σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Το σήμα ποιότητας NaTrue για τα φυσικά και βιολογικά συστατικά αποτελεί ασφαλή εγγύηση ποιότητας για κάθε παραγόμενο προϊόν ενώ τα βραβεία που έχει συγκεντρώσει ηWELEDA διεθνώς, αποδεικνύουν τη μοναδικότητά τους.